Skeiv Lávvulounge

Riddu siida

Skeiv Lávvulounge er en møteplass for folk av alle slag, med høy takhøyde og uten dørterskel! Kom innom for å ta en pust i bakken, drikke kaffe og slå av en prat, lære mer om hvordan det er å være skeiv i Sápmi, og nyte Jarmo´s uforglemmelige laksesuppe. Om natta kan du danse til heftige urfolks-beats.

I Skeiv Lávvulounge finner du:

Skeiv Lávvu; en gjeng løst sammensatte akademikere og aktivister, som har jobbet personlig, politisk og faglig med kjønn, seksualitet, urfolk og samiske spørsmål i mange år.

Jarmo ́s kjøkken/Jarmo ́s kitchen/ Jarmo gievkkan- "- koker både suppe og hauet ditt!"

Laksefisker Jarmo har fått hjelp av Ungkarsklubben når han skal åpne Pop Up Restaurant på Riddu Riđđu for å gjøre reklame for sin nye restaurant i Utsjok. Jarmo har sagt at det er på Riddu Riđđu det skjer, og karene er fulle av forventning. Det ryktes at Jarmo kanskje har leid inn en internasjonal kokk... ren underholdning eller blodig alvor? Ble du født sånn eller har du blitt sånn? I en tilsynelatende humoristisk og uformell setting finnes muligheter for å løfte storpolitiske spørsmål, personlige hemmeligheter, betroelser, sladder og skriftemål ispedd dans og musikk - og laksesuppe.

Idja - Sámi club night er et etablert klubbkonsept arrangert av Oslove Noereh i samarbeid med Riksscenen i Oslo. Idja på Riddu Riđđu er et samlingspunkt hvor man får oppleve de hippeste urfolksartistene. Idja lover klubb med good vibes og epic beats med blant andre Alaska Native artisten AKU-MATU.

Bures boahtin BUOHKAIDE! 

del

De neste hendelsene

Onsdag    Torsdag    Fredag    Lørdag   

Årets nordlige folk
14:00, 14:30
Nisga'a Longhouse
Barn / ungdom, Forestilling
15:30
Nisga'a Longhouse
18:40
Lávdi
Konsert
20:20
Konsert
21:45
Lávdi
Konsert
23:25
Lávdi