Riddu mix

Konsert

Som erstatter for Bokoko Na Biso stiller et lite stjernelag av urfolksartister opp på Lillescenen fra kl 20:20. 

Queer Lavvulounge - Contribution on the opening night: 

Sàpmi er 100 i år. Men det er ikke en fødselsdag. Vi har alltid vært her. Og vi er queer. Vi er her for å snakke om kjærlighet, egenkjærlighet og kjærlighet til hvem som helst vi velger. Og om Queer Lavvu Lounge her på Riddu Riđđu. Og Sàpmi Pride. Kom og hør kjærligheten!

Bidragsytere: Timimie Märak, Dàvvet Bruun Solbakk, Anne Olli, Elisabeth Stubberud. 

Anastasia Koroleva: 

Anastasia Koroleva: er mester i Leu’dd som er en  kildinsamisk sangtradisjon. 

Panai: 

Panai Kusui, Taiwansk singer-songwriter med sterkt engasjement for for urfolks rettigheter.  Panai har protestert utenfor presidentpalasset i mer enn 140 dager før hun kom til 2017 Riddu Riddu Riđđu. 

Marja Fjellheim Mortenson og Daniel Herskedal: 

Marja Fjellheim Mortensons spesielle stemme og sterke tilstedeværelse på scenen formidler vakkert det sørsamiske språket og musikken. Hun har bemerket seg gjennom opptredener for Kongeparet og ved det samiske 100 årsjubileet hvor hun opptrådte med bla annet Mari Boine, Frode Fjellheim og KORK. I 2013 fikk hun Hedmark fylkeskommunes kulturpris og i 2016 Midt-Nordisk Barne og Ungdomskulturpris. Hun har med seg Daniel Herskedal på tuba og basstrompet. De to vil framføre tradisjonelle sørsamiske og umesamiske joiker, og originalkomposisjoner med utgangspunkt i joiketradisjonen. 

del

De neste hendelsene

Onsdag    Torsdag    Fredag    Lørdag    Søndag

Konsert
21:45
Lávdi
Konsert
23:25
Lávdi