Nyheter

Vi venter fortsatt på mer detaljer om hvordan koronasertifikat skal fungere i praksis for arrangører, og vi er lovet svar på førstkommende fredag. Vi vil dermed kunne komme med mer info til dere i neste uke.

Riddu Riđđu 2021 blir en annerledes festival med fokus på å feire samisk kunst av høy kvalitet i trygge omgivelser. Av smittevernhensyn avlyses familiecamp og festivalcamp, og publikumsantallet er begrenset til 500.

Arbeidsperiode: 07.juni - 23.juli i Manndalen, 100% stilling.

Arbeidsoppgaver: Planlegging og gjennomføring av opprigg, og nedrigg av Riddu Riđđu Festivála 2021.

Vi søker deg som:

Riddu Riđđu Festivála åpner sitt jubileumsår med kick-off i Tromsø fredag 7. mai. Fra kl 17 kan ivrige publikummere oppleve smakebiter fra årets program og festivalmeny. Samtidig slipper festivalen en rekke artister fra sitt festivalprogram.

Lørdag 24. april ble det avholdt generalforsamling i Riddu Riđđu Festivála AS. Her ble Bente Ovedie Skogvang gjenvalgt som styreleder for perioden 2021 – 2023. I tillegg ble Maria Løkvoll valgt som nytt styremedlem.

Synes du at det er altfor lenge til årets Riddu Riđđu festival?

Vi har nå åpnet for at utstillere kan søke om standplass på markedet

Albumaktuelle Felgen Orkester spiller på Riddu Riđđu i sommer.

26. 02.2021

Riddu Sessions startet opp i 2016 som et talentprogram og en videref

Årets unge kunstnere 2021 er de unge danserne Biret Haarla og Gáddjá

I 2019 ble Emil Kárlsen utnevnt til Årets unge kunstner av Riddu Riđ

Ailu Valle og Amoc gjenforenes med live bandet Trio Boogiemen for en

Riddu Riđđu får 1 million i året i tre år til å drive et internasjonalt delegatprogram gjennom den nye nordområdemeldingen som ble lansert i forrige uke.

Billettsalget til neste års Riddu Riđđu festival er åpnet, og de 100 første festivalpassene selges til rabattert pris. Når festivalen går av stabelen i jubileumsåret 2021 er publikumsfavoritten ISÁK klar for å skape fest på scenen.

ADRESSE

Riddu Riđđu Festivála, Senter for nordlige folk, 9144 Samuelsberg, Norge

TELEFON: 

+ 47 971 39493

E-post:

[email protected]

Bookingforespørsler: *Alle program-/booking-henvendelser til Riddu Riđđu 2021 bør inneholde LIVE-videoer og informasjon om et evt. urfolksperspektiv. 

[email protected]

 

Designet og utviklet av: Ramsalt