Nyheter

Pussy Riot er en av årets store artistslipper på Riddu Riđđu. Med sin eksplosive punkrock farget av aktivisme, protest og feminisme skal gruppa for første gang entre scenen på Riddusletta. 

Festivalsjef Sajje Solbakk er fornøyd med bookingen:  

Årets festivalplakat for Riddu Riđđu er laget av den samiske kunstneren Máret Ánne Sara. Layout på plakaten er utført av illustratør Kine Kjær, som også lagde festivalplakaten til Riddu Riđđu i 2022. 

Vi er utrolig glade for å kunne ønske Riddu-vennene i Namgar velkommen tilbake til Olmmáivággi! 

Joikemester og frontfigur John André Eira bringer med seg sine forfedres arv og originale komposisjoner når bandet

Europas største urfolksfestival har ansatt Stian Pedersen (31) som innholdsprodusent i en nyopprettet toårig prosjektstilling.

The Trade-Offs fra Nunavut og Jeremy Dutcher fra Øst-Kanada er klare for årets Riddu Riđđu!

Riddu Riđđu inviterer skeive urfolkskunstnere til å søke om å være en del av delegasjonen “Årets Nordlige Folk”. 

Aktivitetsnivået i Riddu Riđđu Festivála er stadig økende, og vi har derfor behov for å styrke det kreative teamet vårt med en stilling som produsent

Riddu Riđđu ønsker å gi unge samiske kunstnere en mulighet til å utvikle sitt talent og synliggjøres nasjonalt og internasjonalt.  

Europas største urfolksfestival har ansatt Maria Løkvoll (29) som ny kommunikasjons-/festivalkoordinator med oppstart 1. mai.

Riddu Riđđu inviterer samiske filmskapere og urfolksfilmskapere til å sende filmer til festivalens kortfilmprogram. 

Ella Marie er en samisk artist og aktivist fra Tana i Finnmark. Gjennom syv år som frontfigur i bandet ISÁK, har hun blitt hyllet for sin energiske scenepersonlighet og lidenskapelige formidling av joik. Nå går hun solo og debutkonserten blir på Riddu Riđđu i juli.

Det er snart samenes nasjonaldag og Riddu Riđđu inviterer til familiekonsert med den folkekjære artisten Manne. I samarbeid med Senter for nordlige folk åpnes dørene til en storstilt feiring i Olmmáivággi. Konserten er en del av et bredt program med innhold for store og små.

Riddu Riđđu Festivála er på jakt etter deg som har lyst på en spennende og allsidig festivaljobb! 

Vi søker etter en dyktig og ryddig medarbeider til vår festival, med ansvar for festivalens kommunikasjonsarbeid og kontordrift. kommunikasjons- og festivalkoordinator med 

Kanadiske Jeremy Dutcher kommer tilbake til Norge etter en fantastisk konsert på Riddu Riđđu sommeren 2019. Den prisvinnende komponisten er denne gangen klar for å bergta Oslo-publikummet på Parkteatret 28. Januar!

ADRESSE

Riddu Riđđu Festivála
Senter for nordlige folk
9144 Samuelsberg
Norge

TELEFON: 

+ 47 971 39493

E-post:

[email protected]

Bookingforespørsler:
*
Alle program-/booking-henvendelser til Riddu Riđđu 2023 bør inneholde LIVE-videoer og informasjon om et evt. urfolksperspektiv. 

[email protected]

 

Designet og utviklet av: Ramsalt