Nyheter

Statutter for ”Nuorra dáiddára rámádus /Årets unge kunstner”: 

Målsetning:   

Riddu Riđđu Festivála ønsker å være en tilrettelegger for at unge samiske kunstnere skal kunne utvikle sitt talent og synliggjøres nasjonalt og internasjonalt. 

Vi søker stabsledere til honorerte engasjement i forbindelse med Riddu Riđđu Festivála 2020. 

 

 

Det forventes heftig dansing på Riddusletta når det australske bandet OKA tar frem den tradisjonelle didjeriduen og blander den med moderne elektronika!

Den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu Festivála, som holder til i Kåfjord kommune, ønsker å fortsette å være den største og viktigste arenaen for kulturutveksling for urfolk i nordområdene.

I over 10 år har Kåfjord-bandet Violet Road laget musikk sammen og i sommer kommer de hjem til Riddu Riđđu i Kåfjord for å spille.

Vil du bidra til å gjøre Norges største urfolksfestival enda bedre? Riddu Riđđu festivála søker daglig leder / administrativ leder (100%)

 

Etter rekordfestivalen i 2019 er Riddu Riđđu klar med sitt første artistslipp for neste sommers festival.  

Denne konferansen fokuserer på den mest intensive perioden av euro-amerikansk imperialisme i Vest-Arktis i perioden 1789 til 1914.

 

Alle pensjonister over 70 år som bor i Kåfjord får gratis festivalpass til årets Riddu Riđđu festival. 

20. 06.2019

I år gjør vi det enda enklere å handle på vårt populære marked! Markedsplassen blir flyttet til en mer sentral plass på festivalområdet og det blir gratis inngang hver dag frem til kl 18:00.

På Riddu Riđđu skal alle ha det bra, både de små og de store!

 

Bente Ovedie Skogvang ble lørdag 4. mai valgt som ny styreleder for Riddu Riđđu Festivala AS.

Hvert år inviterer Riddu Riđđu et urfolk til festivalen i kraft av å være Årets nordlige folk. Festivalen anser det som viktig å skape møteplasser for urfolk, og å gi urfolk en plattform til å fortelle sine egne historier.

ADRESSE

Riddu Riđđu Festivála, Senter for nordlige folk, 9144 Samuelsberg, Norge

TELEFON: 

+ 47 971 39493

E-post:

[email protected]

Bookingforespørsler: *Alle program-/booking-henvendelser til Riddu Riđđu 2020, bør inneholde LIVE-videoer og informasjon om et evt. urfolksperspektiv. 

[email protected]

 

Designet og utviklet av: Ramsalt