Nyheter

Riddu Riđđu inviterer samiske filmskapere og urfolksfilmskapere til å sende filmer til festivalens kortfilmprogram.

Riddu Riđđus har ansatt Sajje Solbakk (24) som ny festivalsjef. Hun går inn i et fire års åremål i urfolksfestivalen i Kåfjord.

Sjøsamiske Márjá Karlsen er 23 år gammel og oppvokst i Tromsø. Hun har ikke vokst opp med samisk kultur men har tatt det tilbake og duodji er hennes viktigste verktøy.

Vil du være bargi?

Riddu Riđđu ønsker å gi unge samiske kunstnere en mulighet til å utvikle sitt talent og synliggjøres nasjonalt og internasjonalt. 

01. 02.2022

Velkommen til samisk uke i Olmmáivággi! I samarbeid med Senter for nordlige folk og Giellasiida inviterer vi til innholdsrike dager med aktiviteter for store og små.

Åremålsstilling (4 år).

Kvalifikasjoner

Billettsalget til neste års Riddu Riđđu festival er i full gang, og de 100 første festivalpassene selges til rabattert pris.

Riddu Riđđu festivála lader opp til neste års festival med et høstprogram som byr på samiske arrangementer i Kåfjord og Tromsø.

Arbeidsperiode: 13.juni - 22.juli 2022 (6 uker) i Manndalen. 100% stilling.

Arbeidsoppgaver: Planlegging og gjennomføring av opprigg og nedrigg av Riddu Riđđu Festivála 2022.

Vi søker deg som:

Etter vel overstått 30-årsjubileum slipper vi nå første artister for neste år samtidig som vi åpner billettsalg med 100 rabatterte billetter. Etter et år preget av sterke begrensninger er vi klare til å feire for fullt igjen neste sommer!

En veldig gledelig nyhet. Det viser seg at de to antatte Covid 19-tilfellene på festivalen var falskt positive hurtigtester.

Det ble totalt tatt nesten 2.000 hurtigtester i løpet av Riddu Riđđu 2021. Av alle som ble hurtigtestet, avga to personer positiv test.

Kåfjord kommune og Riddu Riđđu-festivalen tar selvkritikk, etter at flere mindreårige i staben ble sendt i karantene uten at foreldrene fikk beskjed. Lørdag ble to personer i staben bekreftet korona-smittet, noe som førte til at nærkontaktene ble satt i karantene.

Hvordan få grønt koronasertifikat for å komme inn på festivalen

ADRESSE

Riddu Riđđu Festivála
Senter for nordlige folk
9144 Samuelsberg
Norge

TELEFON: 

+ 47 971 39493

E-post:

[email protected]

Bookingforespørsler:
*
Alle program-/booking-henvendelser til Riddu Riđđu 2022 bør inneholde LIVE-videoer og informasjon om et evt. urfolksperspektiv. 

[email protected]

 

Designet og utviklet av: Ramsalt