Nyheter
Riddu Riđđu festivála lader opp til neste års festival med et høstprogram som byr på samiske arrangementer i Kåfjord og Tromsø.

Arbeidsperiode: 13.juni - 22.juli 2022 (6 uker) i Manndalen. 100% stilling.

Arbeidsoppgaver: Planlegging og gjennomføring av opprigg og nedrigg av Riddu Riđđu Festivála 2022.

Vi søker deg som:

Etter vel overstått 30-årsjubileum slipper vi nå første artister for neste år samtidig som vi åpner billettsalg med 100 rabatterte billetter. Etter et år preget av sterke begrensninger er vi klare til å feire for fullt igjen neste sommer!

En veldig gledelig nyhet. Det viser seg at de to antatte Covid 19-tilfellene på festivalen var falskt positive hurtigtester.

Det ble totalt tatt nesten 2.000 hurtigtester i løpet av Riddu Riđđu 2021. Av alle som ble hurtigtestet, avga to personer positiv test.

Kåfjord kommune og Riddu Riđđu-festivalen tar selvkritikk, etter at flere mindreårige i staben ble sendt i karantene uten at foreldrene fikk beskjed. Lørdag ble to personer i staben bekreftet korona-smittet, noe som førte til at nærkontaktene ble satt i karantene.

Hvordan få grønt koronasertifikat for å komme inn på festivalen

Påmelding til årets Riddu Nuorat er nå åpen. Årets ungdomsprogram har klima som tema. -Unge har et sterkt engasjement for klima, og jeg tenker det er viktig at samiske ungdommer får en mulighet til å få frem sin stemme om et tema som angår deres fremtid, sier festivalsjef Sandra Márjá West.

Barnefestivalen varer fra mandag til onsdag, og årets program er fullt av spennende aktiviteter for både små og store barn.

Vi venter fortsatt på mer detaljer om hvordan koronasertifikat skal fungere i praksis for arrangører, og vi er lovet svar på førstkommende fredag. Vi vil dermed kunne komme med mer info til dere i neste uke.

Riddu Riđđu 2021 blir en annerledes festival med fokus på å feire samisk kunst av høy kvalitet i trygge omgivelser. Av smittevernhensyn avlyses familiecamp og festivalcamp, og publikumsantallet er begrenset til 500.

Arbeidsperiode: 07.juni - 23.juli i Manndalen, 100% stilling.

Arbeidsoppgaver: Planlegging og gjennomføring av opprigg, og nedrigg av Riddu Riđđu Festivála 2021.

Vi søker deg som:

Riddu Riđđu Festivála åpner sitt jubileumsår med kick-off i Tromsø fredag 7. mai. Fra kl 17 kan ivrige publikummere oppleve smakebiter fra årets program og festivalmeny. Samtidig slipper festivalen en rekke artister fra sitt festivalprogram.

Lørdag 24. april ble det avholdt generalforsamling i Riddu Riđđu Festivála AS. Her ble Bente Ovedie Skogvang gjenvalgt som styreleder for perioden 2021 – 2023. I tillegg ble Maria Løkvoll valgt som nytt styremedlem.

Synes du at det er altfor lenge til årets Riddu Riđđu festival?

ADRESSE

Riddu Riđđu Festivála
Senter for nordlige folk
9144 Samuelsberg
Norge

TELEFON: 

+ 47 971 39493

E-post:

[email protected]

Bookingforespørsler:
*
Alle program-/booking-henvendelser til Riddu Riđđu 2021 bør inneholde LIVE-videoer og informasjon om et evt. urfolksperspektiv. 

[email protected]

 

Designet og utviklet av: Ramsalt