Info

Panorama

 

Dusj

I kjelleretasjen på Senter for nordlige folk er det dusj. 

Åpningstider: 

  • Onsdag-lørdag: 10.00-13:00 og 17:00-21:00. 
  • Søndag: kl.10:00-14:00. 

Dusjbillett: 20,- Dusj kan betales med Vipps. Frivillige dusjer gratis.

Det kan forekomme dårlig vanntrykk og lite varmtvann. Vi ber om at du dusjer raskt så flere kan få en varm dusj.

Mat

På festivalområdet vil det være mulighet for å kjøpe mat store deler av døgnet. På Løkvoll, 2 km fra festivalområdet, er det dagligvarebutikker, åpen mellom 08:00-22:00 ( lør: 08:00 - 21:00)  

Armbånd

Kun de med festivalarmbånd slipper inn på festivalområdet. Det er fri inngang til vårt marked torsdag, fredag og lørdag frem til kl 18:00. 

Aldersgrenser
  • Festivalområdet fra kl. 24.00: 15-års aldersgrense
  • Háše duohken bar: 18-års aldersgrense
  • Festivalcampen: 18-års aldersgrense
  • Familiecampen: ingen aldersgrense
Betaling

Vi foretrekker at du betaler med kort. Vi tilbyr også bruk av Vipps.

Dyr - husdyr

Det er ikke tillatt å ha med seg dyr/husdyr på festivalområdet eller på festivalcampen. Det er tillatt med husdyr på familiecampen. Det oppfordres til å ta hensyn til andre gjester som camper på familiecampen og vi forutsetter at dyrene har det godt selv om du er på festival! 

Tilgjengelighet

Riddu Riđđu Festivála ønsker å være inkluderende og tilgjengelig for alle! Vi vil bidra til at flere kan delta på kulturarrangementer og slik bidra til økt livskvalitet uansett fysiske begrensninger. 

Ledsagerbevis: Vi aksepterer ledsagerbevis. Vis frem ledsagerbevis i billettluken når dere ankommer festivalen.  

Frivillige: Om du har nedsatt funksjonsevne kan du likevel hjelpe oss med å arrangere festival! Meld ifra til vår frivilligansvarlig om hvilke behov du har og vi vil tilrettelegge din frivillig-vakt på beste måte. 

HC-parkering: Vi har reserverte parkeringsplasser for bevegelseshemmede i nærheten av inngangen til festivalområdet. Meld ifra i god tid før festivalen til [email protected] om du har behov for parkering.

Mat og allergi: I matserveringen vil du finne meny med opplysninger om råvarer og eventuelle allergier.

Tilgjengelighet på festivalområdet:

Siden festivalen for det meste foregår utendørs, kan det være noen utfordringer knyttet til fremkommelighet på selve festivalområdet. Det er en egen vei inn til festivalområdet, men mye av programmet foregår på en gressmatte som kan være humpete. Tilgjengeligheten kan også påvirkes av været. 

Hovedscene: For tiden har vi dessverre ikke en egen rampe for rullestolbrukere. Det kan være mye publikum rett framfor scenen, vi oppfordrer bevegelseshemmede til å oppholde seg litt ut på sidene for å få en god konsertopplevelse. Møt opp i god tid før konsertstart for å sikre deg en god plass. Om du har problemer med å stå oppreist lenge, anbefales det å ta med noe å sitte på.  

Barnefestivalen: Vi ønsker at alle barn skal kunne delta på vår barnefestival! For å kunne tilrettelegge en best mulig opplevelse, er det fint om vi får beskjed om eventuelle tilrettelegginger ditt barn behøver i god tid før festivalen begynner. Send mail til [email protected] 

Lillescenen: Området ved Lillescenen er noe kupert, og rullestolbrukere anbefales å ha med seg ledsager. 

Biblioteket: Trinnfri adkomst og god fremkommelighet i lokalet. HC-toalett tilgjengelig. 

Kultursalen: Lett atkomst. God fremkommelighet på arenaen. HC-toalett i umiddelbar nærhet. Her kan det tilrettelegges for teleslynge på forespørsel i forkant av arrangement. Send mail til [email protected] 

Riddu siida: Området ved siidaen er noe kupert, og rullestolbrukere anbefales å ha med seg ledsager. De ulike boligene på området er lite tilgjengelige for rullestolbrukere. 

Nisga’a huset: Atkomst via rampe fra inngang på høyre side. Noe trang  fremkommelighet i lokalet. HC-toalett tilgjengelig. 

Baldaávvu: Vanskelig adkomst for rullestolbrukere. Har ikke HC-toalett.

Háše duohken bar: Vanskelig adkomst for rullestolbrukere da man må opp en bakke. For å kjøpe drikke, må det først kjøpes bonger i vårt utsalg som er like ved. Rullestolbrukere anbefales å ha med seg ledsager her.  

Senter for nordlige folk: God fremkommelighet med rullestol. HC-toalett. Heis til underetasjen hvor seminarer/kunstutstillinger er. 

Camp 18 + / familiecamp: Vanskelig adkomst for rullestolbrukere da underlaget er gress, og det kan være kupert. Her er dessverre ikke HC toalett.  

Billettluke: Lett atkomst. Betjeningshøyden på disk for betaling er her noe høy. 

Matservering: Atkomst via rampe, fra matbestilling til betaling. 

Kiosk: Lett atkomst. Betjeningshøyden på disk for betaling er her noe høy. 

HC toalett: Det er eget HC toalett på området.

Har du spørsmål? Send en mail til [email protected]

Vann

Det frarådes å drikke vannet i elva, det kan være forurenset! Vi har flere vannstasjoner på området- ta med egen flaske til å fylle på med rent, friskt vann- helt gratis!  

Kart over området

 

Image

  

 

ADRESSE

Riddu Riđđu Festivála
Senter for nordlige folk
9144 Samuelsberg
Norge

TELEFON: 

+ 47 971 39493

E-post:

[email protected]

Bookingforespørsler:
*
Alle program-/booking-henvendelser til Riddu Riđđu 2023 bør inneholde LIVE-videoer og informasjon om et evt. urfolksperspektiv. 

[email protected]

 

Designet og utviklet av: Ramsalt