Namgar

Konsert

Vi er utrolig glade for å kunne ønske Riddu-vennene i Namgar velkommen tilbake til Olmmáivággi!  

Helt siden debuten i 2003 har Namgar trollbundet publikum verden over med tradisjonell burjatisk og mongolsk musikk blandet med like deler pop, jazz og ambient-inspirerte lydlandskap. Namgar har et tydelig slektskap til band som Bel Canto og Dead Can Dance, men står likevel trygt plantet i sitt eget helt særegne uttrykk.  

Vokalist Namgar Lhasaranova legger for dagen en bortimot utenomjordisk stemmeprakt og kontroll, der hun nærmest fra en takt til en annen kan skifte mellom ulike stilarter. Hun er i tillegg backet av et svært sterkt og samspilt band, som senest på 2021-utgivelsen Nayaan Navaa virkelig viser hva som bor i dem. Det ligger med andre ord an til en helt spesiell opplevelse på Riddu-sletta.   

Riddu Riđđu har hatt gleden av å være vertskap for Namgar ved flere tidligere anledninger og i flere ulike konstellasjoner. Årets konsert blir den første anledningen Riddu-publikummet har til å oppleve Namgar med fullt band siden bestillingsverket Nordic Namgar i 2013.  Vi er utrolig glade for å kunne ønske Riddu-vennene i Namgar velkommen tilbake til Olmmáivággi!  

 

 

 

del

De neste hendelsene

Onsdag    Torsdag    Fredag    Lørdag   

Konsert, Årets nordlige folk
20:30
Lávdi
Konsert
22:15
Lávdi
23:58
Lávdi
23:59
Báldalávvuene