Kurs: Indigenous lens - 48 hours film project - open screening

Kurs
Film

Påmelding her 

Bli med oss ​​på dette banebrytende verkstedet for urfolksfilmskaping! Workshopen møtes to ganger: På torsdag møtes vi for å diskutere urfolksfilmskaping, og så planlegger vi at våre eksperimentelle kortfilmer skal produseres på festivalen i løpet av de neste to dagene. På lørdag vises kortfilmene vi lager åpent for alle festivalgjengere.

Alle filmstiler er velkomne her: dokumentarer, dans, historiefortelling, eksperimentell film eller hva du måtte ønske. Det er ingen grenser. Noen punkter for inspirasjon vil bli gitt.

Vi ønsker alle velkommen til å bli med oss - urfolk og andre. Erfaring med filmredigering er en fordel. Hvis du kan produsere videoer for TikTok, er du på god vei. En mobiltelefon og litt erfaring er nok, ingenting fancy er nødvendig. Dette er lek!

Filming vil foregå i grupper. Vi bestemmer gruppene på verkstedet. Kom alene eller sammen med en venn.

Bli med oss ​​for en gøy og lærerik opplevelse rundt et felles prosjekt! Vi er et trygt rom for sårbar historiefortelling. Ingen kan fortelle historien din bortsett fra deg.

Språk for kortfilmprosjekter: Ditt valg (undertekster oppmuntres for tilgjengelighet)

Workshop-medarbeidere:    
Kahstoserakwathe Paulette Moore, filmskaper, språkvitaliser, historieforteller, kulturbevaringsforsker og registrert medlem av Six Nations of the Grand River-territoriet hvor hun er basert.

Torakas Mikalsen, en av Riddu Riððu-grunnleggerne, språkvitaliser, bevarer av samisk historie, permakulturist og fisker.

Frances Ulman, tidligere klinisk psykolog fra det nåværende prosjektet kalt USA, nå bosatt i Sápmi og Mongolia, en historieforteller og varsler om skadene til de pågående koloniseringsprosjektene. Frances historier om det hellige og profane deles på podkasten hennes "Not All Spirits Are Jerks", i tekster og på YouTube.

Torsdag 13. juli 11:00 – 14:30 i Bálddalávut
Fredag 14. juli - filming
Lørdag 15. juli 15:30 – 17:30 i Bálddalávut

NB! Kurset holdes på engelsk.

del

De neste hendelsene

Onsdag    Torsdag    Fredag    Lørdag    Søndag

17:30
Kultursalen
Konsert
19:00
Lávdi
Konsert, Årets nordlige folk
21:00
Lávdi
Konsert
22:30
Lávdi
23:59
Lávdi
23:59
Báldalávvuene