Stream Sápmi: Emil og Lávre

På fredag er det klart for konsert med Emil og Lávre. Dette er første konsert i den samiske konsertserien Stream Sápmi, og er et samarbeid Riddu Riđđu og Senter for nordlige folk.

Emil Karlsen (22) og Lávre Johan Eira (19) er et nytt musikalsk samarbeid i Sápmi. De jobber med et album som utforsker drømmeverden i gamledager og i dagens tid. Med seg på konserten får de Resirkulert-trommis Joakim Åsmund Hansen. Emil og Lávre har jobbet intenst med skriving, og på fredag får du høre helt ferskt materiale.

Se konserten på nett:

Konserten strømmes live på facebook og youtube.

Se konserten fra Senter for nordlige folk:

Vi har mulighet til å ta i mot 50 personer. Publikum må holde 1 m avstand, folk fra samme husstand kan sitte sammen. Dørene åpner kl 19.00 og Senter for nordlige folk har alle rettigheter. Billett kjøpes i døra med vipps og koster 50 kr. Først til mølla!

Bidra til artistene:

vipps - #527421 Riddu Riđđu Festivála

paypal - [email protected]

Om Emil Karlsen:

Karlsen er for mange kjent som vokalist i bandet Resirkulert. I 2019 ble Karlsen utnevnt til Årets unge kunstner av Riddu Riđđu. Det siste året har Karlsen blant annet tolket flere låter av Áillohaš og fått mulighet til å fordype seg mer i joik, og særlig utforsket sjøsamisk joik.

Om Lávre:

Lávre Johan Eira (19) er fra Kautokeino og har fått mye oppmerksomhet for sin musikk det siste året. I 2019 opptrådte han på Påskefestivalen i Kautokeino sammen med andre unge samiske artister. Lávre ga ut singelen Beaivenieida i 2019.