Resirkulert for siste gang på Riddu Riđđu

Den prisbelønte gruppen med røtter i Storfjord har gjort seg bemerket for sine svette dansefester med høyt energinivå. Etter 10 år som publikumsfavoritter legger poprockbandet Resirkulert ut på sin avskjedsturné i 2023. Riddupublikummet kan glede seg til en eksplosiv musikalsk feiring i Olmmáivággi i juli 2023.

Første konsert under navnet Resirkulert var på UKM i hjemkommunen Storfjord, og siden har de spilt konserter på store og små festivaler landet rundt. Bandet kan skilte med flere TV-opptredener på NRK og listinger av flere låter på NRK Radio.

Besetningen har variert opp i gjennom årene, men to Storfjordinger har vært med siden starten: vokalist Emil og gitarist Johan. Når de nå legger ut på sin siste turné vil alle som noen sinne har vært med i bandet samles på utvalgte konserter.

Emil Karlsen ble utnevnt til Årets unge kunstner av Riddu Riđđu Festivála i 2019 og fikk etter det være med i Riddu Sessions, festivalens eget program for unge samiske kunstnere. Han er kjent for å skape magi med sin formidlingsevne og musikalitet, og kan forvente en varm velkomst fra Riddupublikummet.

Festivalsjef Sajje Solbakk er stolt over å annonsere Resirkulert til Riddu Riđđu:

-          Resirkulert er en storfavoritt hos vårt publikum, og vi er så glade for at Lávdi blir et stopp på deres avskjedsturné. Vi forventer et nydelig sammensurium av dans og melankoli – med gjesteopptredener og show som Olmmáivággi sent vil glemme!

Fra før er artistene Katarina Barruk og Manne, Herman Rundbergs storslåtte soloprosjekt, bekreftet til Riddu Riđđu Festivála 2023. Festivalen har program for hele familien og finner sted i Kåfjord kommune, Nord-Troms hvert år. Dato for neste festival er 12.-16. juli 2023. Billetter selges nå på www.riddu.no.