MEMORY OF WATER- INVITASJON TIL CASTING

BUFO film selskap leter etter skuespillere til spillefilmen MEMORY OF WATER. Filmen baseres på romanen Memory of Water av Emmi Itäranta románas Memory of Water. Filmma bagadalla Saara Saarela.

Filmen skal ha mange nordiske språk (finsk, norsk, svensk, dansk), men hovedspråket er finsk. Vi leter nå etter skuespillere som kan disse språkene. Det er viktig at skuespillerne som får hovedrollene i tillegg til samisk, kan enten norsk, svensk eller finsk og engelsk (for kommunikasjon).

Vi leter først og fremst etter:

  • NORIA (hovedrolle) ca 19-24 år. I filmen er hun datter i en familie som har det godt, hun har hatt en fin oppdragelse og utdannelse, Norias far har røtter i Japan (Asia), men vektlegges ikke i stor grad. Noria har et engasjement for verdens situasjonen. Først virker hun svak, men hun finner styrke i å forsvare det hun tror på.
  • SANJA (sentral rolle) ca 19-24 år. Like gammel som NORIA, kommer fra en arbeider familie, hun er alene og tar seg av sin lillesøster Minja (ca 5 år). Sanja er en guttejente, rett frem og hun utstråler en egen selvsikkerhet. Hun er kreativ og tjener av å reparere folks utstyr.
  • NORIAS FAS ca 40-50 år mann. Alvorlig, stille og tenkende person, han er som gjort av tre. Faren overlater temester oppgaven til datteren Noria fordi en farlig hemmelighet knytter seg til denne oppgaven, som han har hatt hele livet. Dette har endret han.

STED: Manndalen skole, gymsalen,Riddu Riđđu

TID: Lørdag 14.7.2018 at 12:00 -17:00

Mer info:

  • Tiina-Mari Pitkänen, production manager, BUFO ltd. Email: [email protected] ,tel. +358 50 596 8370
  • Anne Lajla Utsi, International Sámi Film Institute  [email protected], +4790755574