Violet Road hjem til Kåfjord

I over 10 år har Kåfjord-bandet Violet Road laget musikk sammen og i sommer kommer de hjem til Riddu Riđđu i Kåfjord for å spille.

Violet Road har bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». I høst slapp de EP’en “Lovers & Liars” og bandet hinter om at deres trofaste fanskare kan få høre mer ny musikk før sommerens konsert på Riddu Riđđu.

-Vi er så takknemlig for fansen vår som gjør at vi får reise landet rundt slik vi har gjort i høst. Det skal bli utrolig deilig å skåle i solskinn når vi ser de igjen til sommeren, forteller Halvard Rundberg i bandet. 

Bandmedlemmene har tidligere fortalt om hvor viktig Riddu Riđđu har vært for dem for å få en positivt opplevelse av samisk identitet og tilhørighet.

-Violet Road er fantastiske ambassadører for Kåfjord og for sjøsamisk kultur. De kommer til å smitte publikum med sitt sjarmerende vesen og spilleglede, sier festivalsjef Sandra Márjá West.

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Violet Road på Riddu-sletta blir intet unntak.

Artister som er bekreftet til Riddu Riđđu 2020: Snotty Nose Rez Kids