Snotty Nose Rez Kids til Riddu Riđđu

 

Etter rekordfestivalen i 2019 er Riddu Riđđu klar med sitt første artistslipp for neste sommers festival.  

Kanadiske Snotty Nose Rez Kids (SNRK) består av Yung Trybez og Young D. En utfordrende oppvekst i et reservat i Kitimaat førte til at hip-hop ble et fristed og en måte å uttrykke seg på for de to unge mennene. De tilhører Haisla-folket i British Columbia, og musikken deres er en hyllest til tilhørigheten dit, samtidig som temaer som urfolksidentitet, politikk og motstand er sentrale i tekstene deres. SNRK har oppnådd stor popularitet i Canada med gode strømmetall og flere priser.

SNRK er kjent for sine energiske liveopptredener med et imponerende rap-tempo.  

Festivalsjef Sandra Márjá West sier: Jeg kan ikke forestille meg et bedre navn enn SNRK å starte festivalsesongen med! De har et bra budskap som jeg tror Riddu-publikummet kommer til å omfavne, i tillegg er de vanvittig gode live! 

I dag åpner billettsalget til Riddu Riđđu 2020, og de 100 første festivalpassene selges til en meget gunstig pris. 

«I fjor hadde vi publikumsrekord. Riddu Riđđu hviler absolutt ikke på gamle bragder, nå satser vi beinhardt frem mot neste års festival. Blant annet bygger vi nå en ny og større hovedscene som kommer til å gi Riddupublikummet enda flere uforglemmelige opplevelser. Dagens slipp er en pekepinn på hva neste års festival kommer til å by på, så her gjelder det å sikre seg festivalpass!» avslutter festivalsjef Sandra Márjá West.

Riddu Riđđu går av stabelen 8.-12.  juli 2020.