Pop, joik og humor i høstmørket

Riddu Riđđu festivála lader opp til neste års festival med et høstprogram som byr på samiske arrangementer i Kåfjord og Tromsø. Enten man ønsker seg pop på umesamisk, storslått samisk julemusikk, eller en solid latterkule - her er det noe for de fleste. Flere artister er allerede annonsert for festivalen i 2022 og billettsalget er i gang for fullt.

Riddu Riđđus høstprogram:
Atmosfærisk pop med Katarina Barruk
Katarina Barruk har gjort seg bemerket for å lage musikk som kombinerer jazz, pop og tradisjonell joik, med tekster skrevet og fremført på det utrydningstruede språket umesamisk. Hun er kjent for å treffe publikum med sin fengende musikk og sterke tilstedeværelse på scenen. Denne høsten tar Barruk med seg fullt band til Manndalen og Senter for nordlige folk.
Når: 30. november, kl 20:00 (dørene åpner 19:30).
Hvor: Senter for nordlige folk, Manndalen
Aldersgrense 18 år. Billettpris 250 kr. Kjøpes HER.

Samisk stand-up med Reaškkas
Reaškkas er et stand-up-prosjekt utviklet av Riddu Riđđu med deltakere fra ulike deler av Sápmi. “Reaškkas” er nordsamisk for “selve gapskratten”- en god indikator på stemningen publikum kan forvente. På scenen denne kvelden står Isalill Kolpus, Ánne Márjá Guttorm Graven, Ánte Siri og Åse Vuolab.
Når: Lørdag 4. desember, kl 20:00 (dørene åpner 19:30).
Hvor: Amtmandens, Tromsø.
Aldersgrense 18 år. Billettpris 220 kr. Kjøpes HER.

Julekonsert med Kajsa Balto
Kajsa Balto er kjent for å bevege publikum med en imponerende vokalprestasjon og sterke formidlingsevne. Den samiske artisten spilte en kritikerrost konsert under Riddu Riđđu festivalen i sommer og er nå aktuell med julealbumet “Sámi juovllat”. Utgivelsen kombinerer tradisjonelle julesalmer og egenskrevet materiale - alt på nordsamisk.
Når: 14. desember, kl 19:00 (dørene åpner 18:00).
Hvor: Senter for nordlige folk, Manndalen
Aldersgrense 18 år. Billettpris 250 kr. Kjøpes HER.

Billetter til Riddu Riđđu Festivála 2022 kan kjøpes HER.