Inga-Wiktoria Påve på Festspillene i Nord-Norge

Inga-Wiktoria Påve avrunder sitt år som Riddu Riđđu´s Årets unge kunstner med utstilling på Festspillene i Nord-Norge. Utstillingen vil stå hele uken i Amfi Bertheus, som en del av pop up-miljøet som etableres under festspillene. Her kan publikum både se nye og tidligere verker av den unge samiske kunstneren, og også sikre seg et verk til sin egen samling.  

Festivalsjef Karoline Trollvik sier «Inga-Wiktoria Påve er en inspirerende og dyktig ung kunstner som vi har hatt stor glede av å kunne fronte dette året. Hun har et sjeldent talent for motiver og evner å fange alle de ulike aspektene ved den samiske kulturen. Det er både sterkt og rørende å oppleve hennes kunst!»

I tillegg til denne utstillingen har Påve vært engasjert til flere utenlandsoppdrag og hun står også bak festivalens grafiske profil. Inga-Wiktoria Påve inngår i år i Riddu Riđđu´s talentprogram, Riddu Sessions, sammen med kunstneren Anders Sunna. De to vil presentere to samarbeidsprosjekter under årets Riddu Riđđu-festival.

Festspillene i Nord-Norges program med Inga-Wiktoria Påve kan du lese her: http://festspillnn.no/nb/program/2017/inga-wiktoria-p%C3%A5ve-se