Velkommen til årets ungdomsprogram!

På Riddu Riđđu festivalen kan ungdom bli med på et fantastisk program hvor de får muligheten til å delta på ulike workshops og aktiviteter, samt bli kjent med nye venner. Alle ungdom fra 13 år og oppover er velkommen til å delta. Men fort deg; det er bare plass til 65 deltagere! 

Deltagelse er gratis, og du får 50% avslag på festivalbilletten din. Du får også soveplass og mat under oppholdet.

Informasjon: 

Tidsrom: Programmet varer fra onsdag 12.juli til lørdag 15.juli, og du vil motta et mer detaljert program når du kommer. Du kan velge om du vil komme på onsdag eller torsdag.

Reise: Riddu Riđđu dekker reisa til deltagerne opptil 500 NOK. Du må sende inn en reiseregning etter oppholdet hvor du inkluderer kvitteringer og utgifter du har hatt i forbindelse med reisa. Det er viktig at du tar vare på alle kvitteringer! Reis gjerne sammen med noen hvis du har mulighet. Vi kan være behjelpelig med å finne en reisepartner om du ønsker det.

Mat: Alle deltagere får gratis frokost, lunsj og middag hver dag under festivalen.

Camping: Vi har egne områder hvor deltagerne kan overnatte. Deltagere over 18 år kan overnatte på festivalcampen. Deltagere under 18 kan overnatte innendørs på skolen eller i familiecampen. Du må ta med sovepose, og telt/lavvu om du planlegger å overnatte utendørs.

Vær oppmerksom på at programmet er alkoholfritt!

Påmelding HER

Dersom du har spørsmål; ta kontakt med: 

Ingrid Solhaug Nordahl:+47 98471798//[email protected]


Olga Egorova:+47 918 688 69/[email protected]