Du er her

Velkommen til årets ungdomsprogram!

Siste nyheter

Er du mellom 15 og 25 år og har lyst til å møte andre urfolksungdommer...
Emil Karlsen er valgt som Riddu Riđđus unge kunstner i 2019. Emil er 2...
Ruben, fra lille Bjarkøy i Troms, må kunne kalles fjorårets store gjen...
Riddu Riđđu Festivála var den første festivalen i Norge som ble sertif...
Foto: Arne-Terje Sæther
Nå kan du søke om markedsplass på Riddu-markedet 2019!  Vi ø...

Sider

foto_eirin_roseneng.jpg

Foto: Eirin Roseneng

Velkommen til årets ungdomsprogram!

Onsdag 11. april 2018
Anonymous

På Riddu Riđđu festivalen kan ungdom bli med på et fantastisk program hvor de kan delta på ulike aktiviteter som workshops, konserter, seminarer med mer. Det legges også opp til andre felles aktiviteter, samt anledning til å delta på Riddu Riđđu festivalens øvrige programtilbud. 

  • Aldersgrense: 13 -25 år
  • Deltagelse er gratis, og du får 50% avslag på festivalbilletten din. 
  • Programmet varer fra onsdag 11.juli til lørdag 14.juli. Du vil motta et mer detaljert program når du kommer. Du kan velge om du vil komme på onsdag eller torsdag.
  • Riddu Riđđu dekker reisen til deltagerne med opptil 500 NOK.
  • Du må sende inn en reiseregning etter oppholdet hvor du inkluderer kvitteringer og utgifter du har hatt i forbindelse med reisa. Det er viktig at du tar vare på alle kvitteringer! Reis gjerne sammen med noen hvis du har mulighet. 
  • Alle deltagere får gratis frokost, lunsj og middag hver dag under festivalen.
  • Deltagere overnatter innendørs på Manndalen skole. Det er voksne ansvarspersoner tilstede her. 
  • Vær oppmerksom på at programmet er alkoholfritt!
  • Påmelding HER
  • Dersom du har spørsmål; ta kontakt med [email protected] eller mobil 971 39493

Om ungdomsprogrammet:  

Riddu Riđđu har gjennom flere år arbeidet for å styrke samhandling mellom ungdom fra ulike urfolksgrupper gjennom sine ungdomsprogram. Mer en 500 urfolksungdom fra ulike deler av Sápmi, Russland, Grønland, Canada, Alaska, Latin-Amerika, New Zealand og fra andre steder har deltatt gjennom årene. Vi trenger kunst- og kulturuttrykk som gode møteplasser til mangfold, og RIDDU NUORAT / UNGDOM / YOUTH bidrar til både samisk- og urfolksmangfold. Prosjektet arrangeres parallelt med Riddu Riđđu Festivála noe som gir en god ramme rundt arrangementet, der muligheten for å oppleve mange ulike kulturuttrykk er stor, og opplevelsen av et større kulturelt fellesskap bidrar til å styrke intensjonen med prosjektet. Gjennom et internasjonalt fellesskap som prosjektet er med på å bygge opp, mener vi ungdom bygger opp en stolthet over sin etnisitet og kulturbakgrunn, og at dette er med på å styrke den samiske kulturen og verdens urfolkskultur. RIDDU NUORAT / UNGDOM / YOUTH er på denne måten et unikt prosjekt, og vil oppfylle behovet for å skape en internasjonal urfolkssamhørighet blant ungdom. Prosjektet er støttet av Barentssekretariatet.