Supernett og festivalapp på årets festival!

Riddu Riđđu festivalen er en miljøfyrtårnbedrift som ønsker å ta et miljøansvar,og samtidig være med i den digitale utviklingen. For å kutte ned på et stort papirforbruk på trykte brosjyrer, har festivalen i år opprettet en festival-app. Den er enkel i bruk, og publikum vil alltid ha oppdaterte nyheter og informasjon om programmet lett tilgjengelig.

«Appen skal gjøre det enklere å få med seg hele programmet på Riddu Riddu» sier en spent festivalsjef Karoline Trollvik.  «Dette blir et prøveprosjekt, og til neste år skal appen i tillegg være samisk- og engelskspråklig, noe det ikke var teknisk mulig å få til i år»

3net som er festivalens samarbeidspartner og regionens leverandør av internett, har i anledning festivalen økt kapasiteten på gratis internett for festivalens publikum. Det blir altså et «supernett» som gjør at publikum skal oppleve en stabil nettdekning til tross for mange brukere.

«3net er stolt sponsor av Riddu  Riđđu, og vi har i anledning festivalen økt kapasiteten på gratis internett for publikum» sier Mona Salamonsen, Salgs- og markedssjef  i 3net. 

Last ned appen under:  

IPHONE

ANDROID