Senjahopen representerer «Yttersia» under årets Riddu Riđđu.

Senjahopen har som liveband opparbeidet seg et solid rykte som underholdere. De begeistrer store og små i det ganske land, både på festivalscenen og i trange klubber. Musikken er melodisk gitarbasert rock med punk- og cowboyattityde. Tekstene karakteriseres som en blanding av røverhistorier og hverdagsfabuleringer.

Festivalsjef Karoline Trollvik garanterer topp stemning når Senjahopen kommer til Kåfjord.   «Hvert år booker Riddu Riđđu noen lokale nordnorske band. Vi synes at Senjahopen er et ordentlig showband som garantert kommer til å lage masse liv og røre! Vi snakker her om herlig galskap, publikum kan glede seg til sanger om folk og fisk, liv og død, fest og hverdag, slik som livet kan være på «yttersida»!» sier festivalsjefen.

Senjahopen sier om det å spille på Riddu Riđđu: 

Vi i Senjahopen påstår stadig at vi glede oss når vi skal spelle en plass, og denna gangen e det som vanlig langt over gjennomsnittet sant! -Det beste som finnes, syns vi, e når man får være utendørs om sommeren og dundre og brake laus på bredbeint og ramsalt vis, med vind i håret og kremen av nordnorsk festivalpublikum foran scenekanten. Og kor ellers enn på Riddu Riddu kan man få oppleve alt detta på en gang?

Senjahopen spiller lørdags kveld under årets Riddu Riđđu som går av stabelen 8-12 juli.