Ny festivalleder klar

Riddu Riddus neste leder er andregenerasjons stab. Fra 10 års alderen har hun jobbet frivillig for festivalen. Med blodfersk mastergrad i sosialantropologi kommer Kåfjordjenta Karoline Tveitnes Trollvik (25 år) tilbake til hjemkommunen for å overta sjefsstolen for Riddu Riddu.

Mange søkere

For første gang i historien var det mulig å søke på stillingen som festivalsjef for Riddu Riddu, og hele 9 søkere fra hele landet ønsket seg jobben. -Vi hadde mange kvalifiserte søkere til jobben, og Karoline sin kompetanse og erfaring viste seg å være helt perfekt for Riddu Riddu, sier en svært fornøyd styreleder Susann Funderud Skogvang.

Glad og takknemlig

Karoline Tveitnes Trollvik leverer snart en mastergrad i sosialantropologi, med fordypning i urfolk og kultur. -Jeg har en genuin interesse for både urfolk og kultur, og det er jo en meget god kombinasjon i denne jobben. Hun fremhever den frivillige staben som det beste laget man kan lede, og gleder seg til å ta fatt på jobben til høsten. -Jeg kjenner Riddu Riddu veldig godt, men det er klart at lederoppgavene blir både nye og utfordrende, akkurat slik det skal være, smiler Trollvik.

Opplæring

Trollvik skal ha opplæring under sommeres festival, og får kjenne på festivalpulsen før hun selv skal bære ansvaret. Nåværende festivalsjef Kirsti Lervoll er full av lovord om sin arvtaker. -Karoline med sitt nydelige vesen og fagbakgrunn er akkurat den lederen Riddu trenger for å ta oss videre opp og frem. Hun kjenner festivalen og har den genuine interessen til å lede den verdifulle, fine festivalen vår.