Du er her

Ny daglig leder i Riddu Riđđu Festivála

Siste nyheter

Årets festival fikk besøk av kulturminister Trine Skei Grande, som bes...
Vi har blitt informert om at et falskt event kalt "Stream - Riddu Ridd...
Synes du det er et skikkelig pes med camping? Tungt å bære telt, sovep...
BUFO film selskap leter etter skuespillere til spillefilmen MEMORY OF...
UiT har opprettet Árdnaprisen og vil kåre årets beste masteroppgave ve...

Sider

Ny daglig leder i Riddu Riđđu Festivála

Fredag 20. oktober 2017
Anonymous

Magne Harald Wilhelmsen er ansatt som daglig leder i den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu. Wilhelmsen har i de siste 3 årene jobbet som økonomi- og administrasjonsansvarlig i samme festival. Han tar over stillingen etter Karoline Trollvik som nå går over i en kunstnerisk ledende stilling samtidig som hun fortsetter som festivalsjef.

Wilhelmsen har økonomisk/administrativ utdannelse og lærerutdannelse innenfor økonomiske fag og har tidligere jobbet som lærer i videregående skole, autorisert regnskapsfører og 5 år som daglig leder ved LHL-klinikkene Skibotn.

Styreleder i Riddu Riđđu Festivála AS, Christina Henriksen sier; «Gjennom 25 år har Riddu Riđđu vokst og utviklet seg til en etablert organisasjon med flere ansatte. Nå var tiden inne for å ta grep, for å skape større rom for kunstnerisk utvikling, og samtidig sikre stabilitet i administrasjonen. Vårt mål er at Riddu Riđđu skal være den viktigste urfolksfestivalen, og slik vil festivalsjef, som kunstnerisk leder, kunne løfte festivalen lenger ut i verden, og bringe impulser med hjem, mens daglig leder ivaretar organisasjonen på hjemmebane. Dette er spennende og vi er svært fornøyde med laget som skal ta festivalen inn i 2018.»