Du er her

Ny daglig leder i Riddu Riđđu Festivála

Siste nyheter

Vi søker etter vår nye festivalsjef/kunstneriske leder for 4 nye ...
Karasjok-bandet Felgen Orkester og Solju fra finsk side av Sapmi er be...
Amanda Delara, som regnes som Norges mest spennende artist for tiden,...
1. desember starter billettsalget til neste sommers store festivaloppl...
Magne Harald Wilhelmsen er ansatt som daglig leder i den internasjonal...

Sider

Ny daglig leder i Riddu Riđđu Festivála

Fredag 20. oktober 2017
Anonymous

Magne Harald Wilhelmsen er ansatt som daglig leder i den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu. Wilhelmsen har i de siste 3 årene jobbet som økonomi- og administrasjonsansvarlig i samme festival. Han tar over stillingen etter Karoline Trollvik som nå går over i en kunstnerisk ledende stilling samtidig som hun fortsetter som festivalsjef.

Wilhelmsen har økonomisk/administrativ utdannelse og lærerutdannelse innenfor økonomiske fag og har tidligere jobbet som lærer i videregående skole, autorisert regnskapsfører og 5 år som daglig leder ved LHL-klinikkene Skibotn.

Styreleder i Riddu Riđđu Festivála AS, Christina Henriksen sier; «Gjennom 25 år har Riddu Riđđu vokst og utviklet seg til en etablert organisasjon med flere ansatte. Nå var tiden inne for å ta grep, for å skape større rom for kunstnerisk utvikling, og samtidig sikre stabilitet i administrasjonen. Vårt mål er at Riddu Riđđu skal være den viktigste urfolksfestivalen, og slik vil festivalsjef, som kunstnerisk leder, kunne løfte festivalen lenger ut i verden, og bringe impulser med hjem, mens daglig leder ivaretar organisasjonen på hjemmebane. Dette er spennende og vi er svært fornøyde med laget som skal ta festivalen inn i 2018.»