Du er her

ISÁK er klare for Riddu Riđđu!

Siste nyheter

Vi søker etter vår nye festivalsjef/kunstneriske leder for 4 nye ...
Karasjok-bandet Felgen Orkester og Solju fra finsk side av Sapmi er be...
Amanda Delara, som regnes som Norges mest spennende artist for tiden,...
1. desember starter billettsalget til neste sommers store festivaloppl...
Magne Harald Wilhelmsen er ansatt som daglig leder i den internasjonal...

Sider

ISÁK er klare for Riddu Riđđu!

Torsdag 18. mai 2017
Anonymous

ISÁK kommer til Riddu Riđđu i år.  Men først varmer de opp til årets festival med en konsert i Tromsø når Riddu Riđđu inviterer til storslått slippfest fredag 26.mai.

Årets festivalprogram skal feires på Isbjørn Scene, Studentsamfunnet Driv fredag 26.mai klokken 21:00. Med på denne festaftenen er trioen ISÁK som skal gi alle en smakebit på hva sommerens vakreste eventyr har å by på.

ISÁK er hjertebarnet til Sámi Grand Prix vinner og 19 år gamle Ella Marie Hætta Isaksen. Sammen med produsent Daniel Eriksen og trommis Aleksander Kostopoulos utgjør trioen en spennende fusjon av joik, urbane synther, og et tekstunivers som lekent kombinerer engelsk og samisk.

«Dette blir en herlig oppvarming til årets festival. Det er stas å kunne gi publikum en smakebit av programmet, og ISÁK gjenspeiler ungdommeligheten årets festivalprogram gjennomsyres av» sier festivalsjef Karoline Trollvik.

Arrangementet er gratis, og alle over 18 er hjertelig velkommen. Hele festivalprogrammet presenteres på Árdna, Universitetet i Tromsø, kl. 11 på fredags 26.mai.