Du er her

ISÁK er klare for Riddu Riđđu!

Siste nyheter

Den samiske slam-poeten Ánná Káisá Partapuoli er valgt som Riddu Riđđu...
Riddu Riđđus neste festivalsjef tar med seg et urfolksnettverk fra hel...
Foto: Arne-Terje Sæther
Nå kan du søke om markedsplass på Riddu-markedet 2018: Salg på...
Hiphop fra det sirkumpolare området står på menyen både under TIFF og...
I samarbeid med Kulturnæringsstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge deler R...

Sider

ISÁK er klare for Riddu Riđđu!

Torsdag 18. mai 2017
Anonymous

ISÁK kommer til Riddu Riđđu i år.  Men først varmer de opp til årets festival med en konsert i Tromsø når Riddu Riđđu inviterer til storslått slippfest fredag 26.mai.

Årets festivalprogram skal feires på Isbjørn Scene, Studentsamfunnet Driv fredag 26.mai klokken 21:00. Med på denne festaftenen er trioen ISÁK som skal gi alle en smakebit på hva sommerens vakreste eventyr har å by på.

ISÁK er hjertebarnet til Sámi Grand Prix vinner og 19 år gamle Ella Marie Hætta Isaksen. Sammen med produsent Daniel Eriksen og trommis Aleksander Kostopoulos utgjør trioen en spennende fusjon av joik, urbane synther, og et tekstunivers som lekent kombinerer engelsk og samisk.

«Dette blir en herlig oppvarming til årets festival. Det er stas å kunne gi publikum en smakebit av programmet, og ISÁK gjenspeiler ungdommeligheten årets festivalprogram gjennomsyres av» sier festivalsjef Karoline Trollvik.

Arrangementet er gratis, og alle over 18 er hjertelig velkommen. Hele festivalprogrammet presenteres på Árdna, Universitetet i Tromsø, kl. 11 på fredags 26.mai.