Du er her

ISÁK er klare for Riddu Riđđu!

Siste nyheter

Tyva Kyzy (“Døtre av Tuva”) er den første og eneste kvinnegruppen som...
Riddu Riđđu, Nord-Troms museum, Forbundet KYSTEN og Arctandria/Tromsø...
Det samiske elektro-pønk-bandet Biru Baby spiller på sommerens Riddu R...
For første gang vil det bli en norgespremiere på en spillefilm på Ridd...
Mange har ønsket Resirkulert tilbake til Ridduscenen. Nå er de tilbake...

Sider

ISÁK er klare for Riddu Riđđu!

Torsdag 18. mai 2017
Anonymous

ISÁK kommer til Riddu Riđđu i år.  Men først varmer de opp til årets festival med en konsert i Tromsø når Riddu Riđđu inviterer til storslått slippfest fredag 26.mai.

Årets festivalprogram skal feires på Isbjørn Scene, Studentsamfunnet Driv fredag 26.mai klokken 21:00. Med på denne festaftenen er trioen ISÁK som skal gi alle en smakebit på hva sommerens vakreste eventyr har å by på.

ISÁK er hjertebarnet til Sámi Grand Prix vinner og 19 år gamle Ella Marie Hætta Isaksen. Sammen med produsent Daniel Eriksen og trommis Aleksander Kostopoulos utgjør trioen en spennende fusjon av joik, urbane synther, og et tekstunivers som lekent kombinerer engelsk og samisk.

«Dette blir en herlig oppvarming til årets festival. Det er stas å kunne gi publikum en smakebit av programmet, og ISÁK gjenspeiler ungdommeligheten årets festivalprogram gjennomsyres av» sier festivalsjef Karoline Trollvik.

Arrangementet er gratis, og alle over 18 er hjertelig velkommen. Hele festivalprogrammet presenteres på Árdna, Universitetet i Tromsø, kl. 11 på fredags 26.mai.