EN HYLLEST TIL INGA JUUSO

Under Samisk påskefestival i Kautokeino tidligere i år fant en helt spesiell konsert sted. Tidligere artistkollegaer stod på scenen for å minnes en av våre store musikere Inga Juuso som gikk bort 23. august 2014. De som var til stede fikk oppleve noe helt unikt, samtidig vet vi at svært mange ikke hadde anledning til å overvære denne helt spesielle konserten.
 
Den 5. oktober i år ville Inga Juuso, som var ansatt som joiker, formidler og landsdelsmusiker hos Troms fylkeskommune fylt 70år. I samarbeid med Beaivváš Sámi Našunálateáhter og Troms fylkeskommune gjentas nå konserten i Tromsø den 7. november som en hyllest til Inga Juuso. Alle artistkollegaer som var med i Kautokeino har sagt ja til å være med, det samme har tidligere kollega og Landsdelsmusiker Ragnhild Furebotten gjort. Gjør deg klar til det som blir en samisk aften utenom det vanlige og bli med på denne musikalske hyllesten til vår tidligere musiker og kollega Inga Juuso. 
 
Artister: MARI BOINE – SOFIA JANNOK – ULLA PIRTTIJÄRVI – RAGNHILD FUREBOTTEN – HÅVARD LUND – STEINAR RAKNES – HARALD SKULLERUD – ROGER LUDVIGSEN – SARA MARIELLE GAUP – GUNNAR AUGLAND – LEIF ISAK E. NILUT – INGOR ÁNTTE ÁILU GAUP – ANDERS P. BONGO – PATRICK SHAW-IVERSEN
 
HER kan du kjøpe billetter.