Du er her

praktisk info

praktisk info

Påmeldinger/Billetter: Noen programdeler krever forhåndspåmelding for å sikre seg plass, dette gjelder Yurta konsertene. På www.riddu.no kan du reservere billetter. Billetter må hentes i informasjonen senest 30. min før forestillingen begynner. Uavhentede billetter legges ut på konsertsted, still deg i rush-kø. 

Dusj:På festivalområdet (  i kjelleretasjen på Senter for nordlige folk) er det mulighet for dusj. Åpningstider: Onsdag-lørdag: kl.09:00-13:00/17.00-21:00. Søndag: kl.10:00-14:00. Dusjbillett: 20,- (husk å ta med kontanter). Frivillige kan dusje gratis! 

Mat: På området vil det være mulighet for å kjøpe mat store deler av døgnet. Det er to dagligvarebutikker på Løkvoll, ca 2 km unna festivalområdet. 

Armbånd: Kun de med festivalarmbånd slipper inn på festivalområdet. Dette gjelder alle dager, bortsett fra onsdag ettermiddag. Armbåndet er personlig og fås ved kjøp av dagsbillett, helgepass eller festivalpass.

Aldersgrenser:

  • Festivalområdet fra kl. 24.00: 15-års aldersgrense
  • Serveringsstedet for øl og vin: 18-års aldersgrense
  • Festivalcampen: 18-års aldersgrense
  • Familiecampen: ingen aldersgrense

Betaling: Vi foretrekkker at du betaler med kort.  

Dyr - husdyr:Det er ikke tillatt å ha med seg dyr/husdyr på festivalen.

Funksjonshemmede: Vi anbefaler rullestolbrukere å ha med seg ledsager, da det kan være vanskelig for rullestolbrukere å bevege seg rundt på festivalområdet. Kommunalt ledsagerbevis godtas. Det finnes toalett for funksjonshemmede på Senter for nordlige folk og på festivalområdet.

WiFi: På festivalbiblioteket kan du lade mobiltelefonen eller bruke PC. Det er gratis trådløst nettverk på området. 

Vann: Det frarådes å drikke vannet i elva!